7 weeks spotting ke?

Hi, harini baru masuk 7 weeks, first time ada nampak macan ni kat panty, normal ke? So far xde rasa cramp atau sakit, risau pulak #firstmom #firsttimemom #pleasehelp

7 weeks spotting ke?
4 Balas

saya minggu lepas kluar darah mcm spotting, terus refer hospital buat pap smear smua okay.. hampir seminggu on off spotting..rupanya ade jangkitan dlm air kencing..so doc on antibiotik

Saya keluar macam ni. Tadi pergi klinik Dr buat papsmear untuk check in case ada jangkitan dan Dr ada provide ubat untuk masukkan dalam vagina juga.

6mo ago

Saya ingat malam t baru nak buat. Semalam tertidur awal lupa hahahaha.

sama dgn sy alami skrg.. risau sangat² sbb yg sebelom nii ectopic.. tp haritu dh pegi scan nampak kantung elok dlm rahim..

mcm keputihan sis. nanti pgi KK ckp sya ada discharge kluar mcm keputihan, mintak dia check kalau ada jangkitan or etc

6mo ago

Ooo takut jangkitan pulak 🫣 baikkk thank youu awakkk 🫶🏻