Anak masuk 9 bulan belum boleh duduk.

Hi, hari nih anak checkup kk.. Anak dah masuk 9 bulan.. Baru tahu kalau 9 bulan belum boleh duduk tu problem.. Sbb anak dia kalau duduk, dia senget sikit lepastu dia tumbang.. Minggu depan kena refer dr. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstmom

1 Balas

pernah x ibu support bdn dia bila ajar duduk? klu dia bend kedepan, ibu cpt2 betulkan postur duduk.

5mo ago

Pernah tp dia tak nak.. Dia terus nak meniarap. Tp bila dia dgn tok dia lain.. Tok dia cakap dia duduk ja..