Hai Mommies

Hari ni saya 39w3d... merupakan mggu last sblum serah diri iaitu pada 4/2 ni .. due 5/2 disebabkan GDM on diet.. Kelmarin juga baru dpt tahu sy positif GBS... Anak first .. apa2 tanda bersalin takde lagi.. dah buat byk senaman,berjalan .. sama juga... takde tanda apa lgi... sy harap dpt bersalin normal tanpa induce sngt2... Mohon mommies smua doakan sy ye🥺 btw semoga dipermudahkan segala urusan mommies2 semua juga ... tq #firstmom

2 Balas

Alhamdulillah dpt detect gbs sebelum bersalin. Semoga dipermudahkn urusan bersalin

8mo ago

alhamdulillah sis... syukur tergerak hati ngadu kat nurse masa checkup hritu... terima kasih doakan sy ye .🫶

sma tarikh due tp baby tk nk kuar lgi sbar jela

8mo ago

aish dlu ank yg kdua dh kna induce sbb bcaan gdm tk cntik kli ni klo bole tk nk induce tp bby mcm tk nk kluar je