Jahitan bawah terbuka (bersalin normal

Hari ni hari ke 21 hRi saya berpantang.. saya cek dicermin..jahitan gunting terbuka 1cm .. Mmg tak jahit ya kalau jahitan dan luka terbuka.. saya cek di KK ..mmg takkan jahit semula.. mohon pencerahan yg ada pengalaman.. #firstbornbaby #jahitanterbuka

2 Balas

ya.. cuma nt bila dh sembuh sy ingat doktor yg jahit sy dulu ckp ianya x brp cantik sgt lah.. takpa lah klau awak beranak lg skli jaga jahitan baik².. amalkan senaman kegel..

1y ago

owh yeke.. baik awak terima kasih.. saya akan amalkan senaman tu.. cuma risau dgn keadaan yg terbuka mcm tu.. terima kasih

nak tanya, awak dah sembuh ke sis?

2mo ago

alhamdulilah saya dah sembuh sis