Dah masuk 37 minggu

Hari ni genap 37 minggu rse skit dn ngilu d tulang kemluan lpstu kerap kua keputihan , kdg² skit pinggng perut selalu mngers tpi bby cukup je 10 kli kick dn bru ii ni tercirit birit pulk knpa ya normal ke smua tu 😵‍💫sy risauu adkh tnda² nk berslin atau bkn ? #firstbaby #firstmom #ingintahu

1 Balas

normal je sis. kalau awak rasa sakit tu kerap sgt dalam 5min-10min sekali. yg tu dah tanda ii, awak kena terus pi hospital tau. mcm saya 37minggu dah bersalin. air ketuban dah leaking, 2 hari warded, kena induce.