Normal ke pregnant 12weeks 🍒🫐

Hari ini genap 12week dari start subuh sampai sekarang asyik ke tandas je .. saya 🍒🫐 .. so normal ke ? #firstmom #seriusnanya

3 Balas

Rasa sebab pemakanan tu. Sy pon pernah mcm tu. Pernah sblm ni setiap 1 jam bgun kencing. Mmg x tido lena. Yg pntg kena jaga hygiene dan jgn teran air kencing tu. Tkut kena kencing kotor.

kerap ke.. sya pun perna dlm dua hri mcm tu pastu dah ok.. kdg pemakanan kita juga

7mo ago

iya wak.. sya gara2 nak naikkan hb sya trlebih makan jambu batu sudahnya berak keras😭🤣

sy kdg cerry berry kdg sembelit. slh mkn kot. normal laa jnji jgn buasir je