Happy new year

Happy new year para ibu hamil. semoga dipermudahkan urusan sehingga bersalin. Saya bru je gugur semalam 31/12 @13 w 4 d. xde rezeki tahun 2024 nak ada second baby. 😭 Memori drp Nov smpai December keluar masuk wad sbb alahan teruk. Selamat tinggal kwn2 AsianParent. Jumpa lagi bila ada rezeki lagi. mudah mudahan.

2 Balas

Samalah kita sis. Kes saya bila +ve covid terus pergi hospital sbb ada spotting pastu Dr scan terus tak nampak heartbeat dan semakin kecil. Sedih tak boleh diungkapkan dengan kata-kata

9mo ago

Berpa minggu sis

Hm tkpe in sha allah ada rezeki selepas ni, maaf bertnya gugur sbb apa ya? 😞

9mo ago

tiba2 dah xde heartbeat. mula2 demam. pastu bleading. pergi hosptal. doc buat swab test dulu takut covid. tp bkn pun