HPL tapi tidak ada tanda2

halo ibu2, aku HPLnya hari ini 12 oktober tapi blm ada tanda apa2...aku jadi khwatir nih...apakah ada yg alami juga? mohon maaf aku hamil anak pertama jadi mohon dimaklumi🙏🥰#bantusharing

1 Tanggapan

biasa nya anak pertama memang agak lambat bun..saya begitu dulu..mules+keluar lendir+darah selama 2 hari baru melahirkan..bbj ana 3.9..alhamdulillah normal..pengalaman tdk terlupakan..skrg anak ke 4..muda2an lebih mudah..aamiin..semoga dipermudahkan urusan kita semuaa..aamiin

3y ago

iya bund 🙏