Jadual makan & minum susu baby 6bulan

Hallu mommy ada x yg bole share mcm mna korang susun jadual mkn&mnum susu baby 6bulan, sehari susu berapa kli & mkn berapa kli😆ank msuk 6bulan 25.8 so nak prepare apa yg patut heheh kita ni firstmom, jauh dri family. Hrp korang sda share tau❤️❤️#bantujawab #firstmom #firstmom #SeriusTanya #bantusharing #tolong_dijawab #fyp #fypviralシ

1 Balas

klau 6 bln..permulaan sy bg 2 Kali seari..dlm 2 susu besar.bg dlm kul10 pg n kul4 ptg.. atas mommy.sbb bb bf so nyusu x tentu kdg bb mintak..kdg sy offer