BELI KEPERLUAN BABY ?

Hallo mummy2 sekalian dn bakal mummy brpa week kandungan kmu Bru beli barang keperluan baby 😍#seriusnanya #firstbaby

4 Balas

sy masuk 6 bulan dh start order brg.. nk p beli kat mall takleh.. sbb jauh 1 hal.. 1 lagi pernah gugur.. so tak berani nk kemana sampai la bersalin nnti.. tahan je dulu🤣.. smua brg dri shopee dan tiktok

Sy beli 22w sikit2.. hee xboleh sabarlah.. so sy beli dr tilam, brg2 pantang... last skli br borong baju.. tiap2 kali sale sy bli skit2.. Utk stroller n carseat lps bb lahir

1y ago

Owh Yaka haha bikin binggung pilih bju newborn nie tkut xmuat plak haha

usia kndungan 4 bulan lebih misi dh suruh beli...skng 7 bulan baju seme setel..skit lg nk topup...nk setel sblm msuk 8 bln

1y ago

ya sbb kita xtau bila dya mau kluar haha

30w

1y ago

yaka Tq komen 😘