Pasal Menyusu Badan

Hallo mom semua,nak tanya kalau kita masih bagi baby susu badan kan,boleh ke kita minum air biasa jerr??maksud Sy minum air mineral mcm tu..agak² Okeyy TK susu badan kita?ataupun makin berkurang??dan nak tau juga cara² memeriahkan susu badan ini mcm mana??kalau ada pengalaman,share² dulu boleh?#ingintahu #bantusharing #susubadanibu

1 Balas

Boleh. Kalau tak, sis minum air apa? Susu ke. Boleh je minum. Lagi bgs minum air kosong byk2. Mcm sy ni minum teh ais mesti bengkak. 🤣 tiap bdn lain2, kena try n error. Coklat n durian pn boleh jd milk booster. Paling bagus sayuran.

1y ago

Hahaha okkk minum jeee