usg

Hallo bun..hamil 5 minggu boleh kah usg

31 Tanggapan

Boleh2 aja bund, cuman wajarnya baru kelihatan kantung, dripada 2mgu suruh balik lagi, bolak balik balik bolak, klo boleh saran mending nunggu 8wk sambil bunda jaga kondisi baik gizi dan badan

Ya boleh lah.. Memang ada yg larang bunda..?? Kan kalau lebih cepat mengetahui kehamilan melalui USG lebih baik..

Boleh bgt, tp mungkin blm terlalu kelihatan bun, kantungnya juga blm terlalu kelihatan

Boleh, untuk memastikan kehamilan normal didalam kandungan dan bukan hamil anggur.

Boleh bun, aku dari promil sampe hamil 7 bulan selalu usg tiap bulan.

Boleh aja bunda. Tapi biasanya baru kantong kehamilan yg terbentuk.

Ini usg saya 5 Minggu, baru kelihatan kantung kehamilan

boleh bun... tp biasanya masih cmn kliatan kantong aja...

8 minggu skalian bun.udh kliatan janin+dtak jntungnya

Boleh bun.. aku juga waktu itu 5w usg pertama x