bila boleh prgi klinik?

haj mommies..saya baru 4 weeks..dan baru tahu pregnant..boleh share kat saya bila mommies oergi cek doctor ye? ade yg ckp 8 weeks bru jumpe doktor..sbb sy hanya tahu pregnant melalui upt sahaje..dan period mmg dah lewat 3 hari..cume nak confirm..betol ke sy ni pregnant..sbb alahan xde..cume rase mcm nak period je..tp xperiod..ade mommies pengalaman mcm sy?#firstmom #bantusharing

2 Balas

kalau nak dgr heartbeat baby, better pergi time 7-8w. kalau 5-6w maybe nampak kantung je and kena repeat scan masa 7-8w utk dengar heartbeat

Better pergi 6w ke atas.. 4w scan biasanya tak nampak apa