Botol susu anti sedak

Hai..sy nak tanya, ade ke botol susu yang anti sedak dan putingnya lebih kurang puting susu badan. Sy beli pigeon tp sy nmpk pigeon walaupun tak hisap ade jugak susu turun. Lagi 3 minggu nk hantar ke pengasuh jadi sy nk cari botol susu yg sesuai. Ade suggest tak? #firstmum #tqvm

4 Balas

he or she paling better. baby saya selalu tersedak, hari hari mesti akan tersedak. try avent tersedak, pigeon tersedak, both ni bila tak hisap pun susu turun. then saya try he or she, sangat sangat recommended. bila flip botol susu, setitik air pun tak turun. baby pun tak tersedak. kalau tersedak pun sebab dia yang tak menyabar 😆 pricey sikit but sangat worth it. boleh cuba. puting soft, botol pun best 😊

Anak saya guna avent response teat baru tak tersedak. Teat no 1 & 2

Boleh try pupici. Puting dia sangat lembut.

Saya guna Botol Tiffany