Puting pedih

Hai..sy mengandung anak no 2.baru 5w..anak 1st sy masih menyusu badan..skrg ni bila dia menyusu rasa pedih sgt kt puting tu..sampai nak nangis rasa..mmg mcmtu ke rasa dia kalau tgh pregnant ni?tgh usaha nk stopkan dia tp xnakla terlalu mengejut..dia susu pn time nak tidur je..tapi mmg pedih sgt².. #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

hai sy pernah anak first dh 4 tshun still mnyusu bdn dan sy pregnant sampai lahirkan anak no 2 mnyusukan bdan kedua anak sepenuhnya..sakit puting tu sbb pedih or sakit lain

1y ago

pengalaman akk ok je...tp akk mmg pregnant mabuk teruk..tawakal je dik..kalo xmabuk selagi boleh mkn ,mkn la..mnyusu la..walaupun mabuk teruk xmkn sgt,susu bnyak sgt..masih ada tenaga walaupun pregnnt

umur brapa anak sis ?..sama la dngn sy..pregnant ank no 2 ..

1y ago

susahnya nk stopkan dia susu..😂