Demam dan batuk berulang..mntk tlg share tips..plizz..da xthn da..

Hai..sy da 17w4d...spnjg tmpoh kehmilan..sy kerap dmm dn batuk.kdg smpai menekan perot batuknya..dmm da baik..batuk je berpanjgan tak baik2..takot nk makn sebarang ubat..ari2 kumur dgn gargle..still batuk lg.. klo g klinik amik darah wbc sy tinggi..range dlm 14-16...doc ckp ada jngkitan kuman..xde ubat dibekalkan..buah mcm2 buah sy mkn..oren..jambu batu..kiwi..naga..madu cmpur lemom pon sy amlkan..still sama..sy bkje..tetap gagah kan juga.. ari2 pujuk baby doakn maknya sihat utk besarkn dia..😔 #seriustanya #buntusanggat

1 Balas

minum lemon kosong tanpa Gula.