Benang episiotomy

Hai Saya dah 31 hari bersalin..nak tanya benang jahit tu bila nak tanggal ye?husband tengokkan masih elok lagi..cumanya benang bertukar warna putih2..ke nanti benang tu jadi isi ye?lepastu ada bahagian jahit tu ada nampak isi dlm..bau pun tak mcm bau nifas..lebih kepada busuk yg lain😥..saya risau sbb hari kedua bersalin saya dah aktif berjalan..org lain semua jalan slow2..saya sorg je jalan laju🥲#firstmom

2 Balas

selalunya terbuka sndri sebab kita kan kerap cuci bila buang air kecil atau besar..kalau sy korek sampai dalam untuk pasti kan darah kotor keluar..

pergi cek awak