Saya da 20minggu 5 hari

Haii..nak tnya mummy semua.. masa kandungam sy 20 minggu 3 hari..sy ada buat scan dkt kk.. berat baby masa tu 299gram sahaja..sy nak tnya normal ke?? Risau plk mcm kecik.. sbb sy ada baca ibu2 kat sini..kandungan 20 week semua da 400gram or 300gram lebih ke atas.. #ingintahu..#seriusnanya

1 Balas

Dr ada ckp ap2 tak? Klau xde inshaa Allah semua ok, 1g lgi nk 300g. In shaa Allah okey 👍 Klau curious, try tnya nurse yg jga sis.

2y ago

sy ada tnya dktr..dktr kata xpe... baru lagi..nnti dia akn mmbsr ... harap2 mcm tu la..risau plk sy