Breast pump

Haiii mommy semua.. Breast pump wajib beli ke utk yg housewife.. Bantu jap pening nk beli yg mana 1.. Manual ke yg ade wayar tu.. ##ingintahu #seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp

16 Balas

Depend pada lifestyle sis.. Sy beli milkcollector je.. Sebelah df, sebelah tandem dengan milkcollector..Kumpul sikit2 utk stok emergency..

11mo ago

Ooo yg nie.. Sy ade tgok jgk.. Mcm nk beli

Beli utk emergency boleh..sy prefer yg elektrik..manual penat hehe..tp sy tak guna pn..3 kali pregnant 3 kali beli tp tak guna pn..🤪🥹

11mo ago

Ooo yeke.. Alamakkk nk ukur tu yg malas tu

beli yg boleh selit dekat bra.. handsfree.. senang.. kalau yg ada wire lagi2 x boleh selit dlm bra.. penat nak pegang 🥺

11mo ago

Ooo yg nie ke

Bagi sy perlu breatspump tapi nak cari yg handsfree tu . Sbb mudah . Sambil2 masak , sidai baju leh pam

11mo ago

Ooo yeke.. Ok2 terima kasih

Hai. Nak kata wajib tu tidak juga. Tapi boleh je buat spare. Tapi keutamaan memang direct bf.

11mo ago

Tu la memang ingat nk direct bf je.. Masa first lpas bersalin tu confirm ke susu bley kuar atau kena tggu bpe minit ke baru kuar

kalau suri rumah sepenuh masa tayah beli takpa . tapi kalau kerja beli leee .

11mo ago

sama sama kasih ☺️