Kalau keguguran seawal 5minggu bila waktunya pireod?

Haiii mommies. Nak tanya..... Bulan 3 hari tu saya keguguran. Dan Doctor sahkan rahim dah kosong. Dan ada pcos.. Kalau macam ni berapa lama ye kita Akan pireod semula.. Adakah kita ambil masa yang lama untuk pireod semula?. #pleasebantujawab#ttc8tahun

2 Balas

Macam saya lepas gugur, bulan depan tu period normal macam biasa. 3 bulan selepas, saya pregnant semula. Sekarang dah nak masuk 5 bulan. Saya ttc 5 tahun, ada cyst sebelum ni.

3w ago

yeke. wahh tahniah sis.. sy masih belum pireod lgi. Ada keluar tpi sedikit sja pastu hilang.masih menanti lgi..

tgk pd cycle sblm period. mcm sy period tiap bulan tak missed..lps gugur, sebulan gitu dh period mcm biasa. if irregular sy tak pasti.