Kepala baby besar 😔

Haii saya nk tny ada x yg pengalaman mcm saya dan thu knp. Sy 32w hritu scan kk kepala baby besar dr usia kandungan 36w. Bdan kaki yg lain semua normal . Sy rsau sbb tggu tarikh utk refer hosp utk scan lagi sekali belum dapat lgi.. nk pergi scan swasta kewangan xmngizinkan.. sy rsau sgt.. ad yg sama pngalaman x??? Dan tahu tak apa sebab dia😞😔#ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

sama kita sis . Tapi sya plk kepala baby kecil sikit time tuh kena scan doc kk sya 32w . Jdi sdh kena refer hosp scan skali lagi nti mnggu dpn .

1y ago

Yaa amen 🙏🏻 awk pun sama jgk yaa .

Kalau ada sonobee area berdekatan boleh buat 2d growth scan. Murah je rm30. Cuba google

1y ago

Ouhh yaka? Baik2. Sy cuba cari. Terima kasih banyak2 yaa🥰

Doa yg baik2 n cuba scan klinik lain pulak