Uri di bawah 21weeks

Haii mummys korangg ada tipss takk macam mana nak naikkan semulaa uri🥲 sebb tadi kita check up uri kat bawah #Sharing_dong_Bund #Uri

3 Balas

terimaa kasihh sekarang aqak dah berapa weeks? kitaa risau jugak mula ii ingat kan tak bahayaa 😂 bila tanyaa mak dia kata tutup jalan untuk bersalin

6d ago

ada 4types mommy .. placenta previa type 1 2 3 4, yg type 3 4 tuu ada kemungkinan mmg xkan naik lgsg uri .. sbb dia ttup hampir full jalan .. tp type 1 2 insyaAllah ada peluang sbb ttup dlm 30 40% je