Vitamin c untuk czer

Haii mummy,, boleh suggest vitamin c apa yang okey untuk sembuhkan luka czer. Luka luar dah kering, bahagian dalam kadang² rasa pedih2 lagi. Terima kasih #firstbaby #bantusharing #firstmom #ingintahu #pantang21hari

3 Balas

nurse kt kk sy kata jgn amik vit c bnyk mg mcm 500-1000mg. bby sy pernah berak cair mcm cirit tpi skali 2 je.. mgkin sbb vit c. buah oren pun jgn mkn yg masam2 sgt. memang baik utk ibu tpi akan bgi kesan kt bby sdikit sbnyk sbb dia makan apa yg kita mkn

Makan buah oren sunquick byk2. Sy mkn tu je

sy mkn vitc amway..alhamdulillah cpt elok