Mandian herba wajib ke tidak ?

Haii moms.. skrng sy pregnant dh 33 weeks, sy nk thu laa mandian herba ni wajib ke amik ? , Sbb sy sejenis yang kulit sensitif tahap sensitif tu kadang ii sy terpaksa amik ubat , sy Pernh try mandian herba ni Time 25 weeks try saja ii sbb nk thu reaksi kulit sy mcm mn , lepas je mandi badan sy jadi gatal ii , merah ,bengkak, perlu ke sy amik mandian herba ni atau mandian herba ni x wajib pun amik ?

2 Balas

X wajib pun awk. Tapi kita suka buat mandian herba masa pantang, sbb lepas mandi tu rasa badan ringan, sedap la rasa badan. Tapi kalau awk sensitif dgb herba, x payah pun x pe.

Tak wajib awak