Keluar darah sikit

haii mommy” semuaa . saya nak tanya pendapat korang . saya skg ngandung 10 minggu 1 hari hari rabu ritu saya ada keluar darah then masa scan baby elok je tapi doc ada bagi ubat kuatkan rahim . then tadi masa saya nak kencing saya perasan kat panty saya ada darah lagi sikit . adakah saya kena pergi ke hospital terus atau macam mana yaaa ? atau benda ni normal jee #firstmom #firstbaby #ingintahu

2 Balas

tak normal..lebih baik terus ke hospital..semoga baik² sahaja buat puan

Tak normal