NORMAL KA KANDUNGAN LEWAT SEMINGGU

Haii mommies² semua... Hari ni saya pi scan baby buat pertama kalinya.. klau ikutkan tarikh period hari ni dah 10minggu 6hari... Tapi tdi doc scan baru 9minggu 4hari... Baby smua okay... Normal ke mcm tuh? #SeriusTanya

4 Balas

Normal je tu. Saya anak pertama dulu pun beza 1week+ mcm tu. Everytime scan mmg doc check utk confirmkan balik tarikh due date. After 3/4 visit tu doc bg revised EDD ikot pertumbuhan baby (xikot tarikh last day period).

3w ago

huhuhu tq sis... saya pun skrng dah 17w+

Rasanya normal sis. Sebab saya pun sama beza seminggu camtu.

2mo ago

huhuhu lega dngar ... tq sis

Beza 1-2 minggu is normal

2mo ago

tq sis... lega dengar.. sbb firsttime

normal

3w ago

tq sis... skrang saya dah 17w+