tetanus @ kancing gigi

haii mommies nak tny effect lepas kena suntikan tetanus ni selain demam, lenguh ,sakit2 badan semua mmg akn kerap buang air besar ke? sebab 1st suntikan xda plk smpi buang air besar trus 😢 x selesa sgt dah bdan…lepas makan je mesti ke tandas perut sakit2 x selesa 😔 ##firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Ke awak keracunan mknn? Sbb sampai kerap buang air besar.. bole gi klinik cek, klu cirit birit bole dehydrated. Saya baru cucuk last week, effect cuma lenguh2 bahu mcm cucuk vaksin covid 😁