39minggu 1hari ada keluar tanda coklat, due 23/3

haii mommies, nak tanya ada tk yg sama macam saya, masa 39minggu 1hari ada keluar tanda coklat, then pergi pac baru bukaan 1cm doc suruh balik dulu, tapi sampai sekarang saya belum ada rasa sakit contraction tu, mom yg lain ada tips tak nak bagi bukaan jalan tu cepat? doakan saya dipermudahkan urusan bersalin ye, first mom rasa takut tu lain macam. #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

ajak suami jalan kaki pusing 1 mall, atau jalan kaki pusing taman ke, banyakkan senaman untuk cepatkan bukaan, kerap bersama dengan suami. semoga dipermudahkan 💕

1y ago

terima kasih sis atas tipsnya 🫶🏻