Kurang tinggi baby 2month

Haii mom . Tadi baru bklinik baby 2month .. jururawat kk kataa tinggi baby tidak memuaskan. Sikit lagi masuk graf kuning atau bantut .. tinggi lahir 47cm . 1month tinggi 51cm .. 2month bru 53cm ..mom yg lain pernah alami tak #sekadar_ingin_tahu #pleasehelp

Kurang tinggi baby 2month
4 Balas

anak saya pun 2bulan 13 hari . lahir 2.67kg & 48cm. 1bulan 3.4kg & 50cm.. ni 2bulan 4.3kg & 54.5cm . graf okay nurse kata normal

anak saya 2m 54cm ok je nurse kata. awak 2m 53 rasanya ok je tu normal. tak bantut la

Anak saya 2mth girl tggi 54cm tp doktor kata ok

7mo ago

tinggi lahir brapa cm

sis bg susu apa pd bb..berat dia naik ok x

7mo ago

Saya pn 2m baby xnaik sgt tinggi tp berat dia dh 5.2kg. So far ok dlm line putih meningkat lg