Normal ke tak tiada alahan

Haii mammy semua nak tanya normal ke bila ngandung tiada masalah alahan atau morning sickness ni cuma ada sakit pinggang dgn payudara saja yang terasa sakit serta kerap ke toilet #firstmom #bantusharing#ingintahu

2 Balas

Ya, normal sis. Sakit pinggang, sakit payudara, kerap ke toilet tu pregnancy symptoms awak. Morning sickness ni tak semua ibu merasa. Ada yang takde langsung, ada yang sepanjang pregnancy, ada yang certain trimester sahaja. 😊 Alhamdulillah pregnancy saya tiada morning sickness.

10mo ago

yekee sis so xperlu khuatir la ni ye

Saya baru nak tanya.. sb pengalaman sblum ni tahu je pregnant d usia 4minggu dh start alahan.. berteman toilet.. tp kali ni syukur takde.. kadang mcm terfikir, pregnant ke ni? Tp sakit pinggang n payudara tu mmg ada lah.. n kerap ke toilet

10mo ago

sama LA sis kekadang kita yg pening sendiri xkan nak ke klinik je