15week 4 hari

Haii. Macam mana nk rasa yang baby tendang kita ya? Sebab saya rasa sekali je perut macam kene tendang. Tapi saya tktahu lah tu angin ke atau baby 🤣 ada ke yang 15minggu dh rasa pegerak#seriusnanya #ingintahu #firstbaby kan baby?

2 Balas

Ikut org sis,,xsmstinya 5bulan bru rasa,sbnar nya msa 4bulan pun da rasa tp kadang2 kita yg tdk perasan,,kalau rasa geli2 tu bby la tu yg kacau d dalam😂😂😂

2y ago

Sma2 sis heheh,,sy 4bulan ni da rasa,ank sulung dlu pun sama msa 4bulan.

First bby 20w keatas. Tu pun tak rasa mcm tendang. Cuma rasa mcm kena cuit sekali dua.