Echo ( Cek Jantung)

Haii ibu..saya kene buat echo. Lama tak proses tu. Sbb saya bekerja. Kalau tu boleh dpt MC ke? Saya tak pernah lagi buat. Sbb tu tanya. Harap ada jawapan. Love u ❤️#seriusnanya #ingintahu

1 Balas

kalau pakai doppler kejap je..tapi kalau pakai benda lilit kat perut tu, satu session echo tu kalau tak salah saya 30 mins..tak masuk menunggu turn etc..tak pasti dapat mc atau tak..masa saya kat kl tak dapat, transfer kat kg dapat