Cadangan Nama Baby Boy R dan S

haii ibu2.. nak minta pendapat ibu2 yang sporting.. baru lepas scan bby boy.. ok x nama ni? Muhammad Riyan Saqeef. suami berkenan nama Saqeef tu. pendapat ibu2? mencari nama R dan S.. sbb kakak dia nm Raisya Safiya. kalau ada cadangan lain boleh drop sama. selain dari Rayhan. begitu syulitt lupakan rayhan 😂😂 tp rayhan pun lawa jugak kn?

2 Balas

R for RAYYAN . sedap nama tu😍

Ntah

1y ago

rayyan saqeef, raihan saqeef,rauf saqeef, ridwan saqeef, ridzwan saqeef,rabani saqeef, rizki saqeef, kann banyak tu😂