Scan nampak kantung je

Haii.. Assalamualaikum.. sy pregnant kalau ikutkan kiraan last awal period 24july.. skrg kandungan da 11minggu.. tapi semalam pergi scan kat klinik kerajaan.. cuma nampak kantung je da dc kata ikut kiraan kantung baru 6minggu.. dc bg masa lagi 2minggu untuk dtg lagi scan.. kalau kes mcm ni.. ada kemungkinan ke sebab period tak teratur? Ada tak ibu2 pengalaman macam sy? Dc kata kalau lagi 2minggu dtg scan still xnampak baby.. mungkin kandungan ni xjadi.. dc refer hospital utk cuci.. ermmm sy sedih bila fikir benda ni.. #pleasehelp

2 Balas

Selalunya mcm tu la. sy pun pernah kena mcm ni, baby x menjadi kantung kosong, ada jugak yg sy kena ni baby dh 8w dah nmpk baby & dh dgr jantung mggu ke 10 tggl kantung je. Xde turun darah sikit pun kira baby x jd, jd doktor terpaksa cuci rahim kita. Harapkan bersabar dan byk berdoa ol

Pergi swasta buat tvs scan doc akan scan dari bawah. Banyak ii bersabar dan berdoa ya 🫶🏻