Taksakit Tak Apa .

Haii Assalamm . Ada Yg Mcm Saye Ke Dh 38Week Tapi Tkde Rse Sakit Celah Kangkangg ? Prut Pun Tak Berape Nak Berat Mcm Org Ckappp . Nak Kencing Pun Tkde Pulak Sakit . Cumaaa Kdang Bby Slalu Mengeras Kdangtu Aktifff Tahapp Kitaa Pulak Nak Dia Dduk Diam . Adeke Mcm Tu Jugak ? 😹 Lagipun Sayaa Aktifff Sngat Ni . Naik Turun Tangga Mcm Org Tak Pregnant . Yg Penting Perut Besar Ye #First_Baby

1 Balas

Normal je awak. Setiap orang tak sama pengalaman mengandungnya. Semua yang awak cakap tu saya pernah rasa kecuali tang perut. Perut saya hujung trim rasa berat.