Obimin dan ubat darah tinggi

Hai/assalamualaikum. Saya nak tanya mommy to be semua. Haritu saya kena pre eclempsia, then kena tahan wad selama 5 hari. Doc bekalkan ubat darah tinggi, calcium dan cair darah. Obimin perlu tak makan sekali ya ? Sebab dah lama saya skip obimin. Harap ada yang membantu . #29weeks2days

1 Balas

kne mkan...saya ambil metformin,insulin ,aspirin@cair darah,calsium . suma sye ambil.. beza.. sye iberet.. iberet . celik je mata bngun pg.. trus ambil kul 6am.. kul 8am.. bru srpn sn mkn aspirin,calsium,metformin.. insulin tghhri dn malam