Jantung baby

Hai..ada tak yang pernah buat scan jantung baby, then doc bagitau ada nampak macam titik pada jantung baby..actually itu apa ye.. #ingintahu

2 Balas

Hye saya pin scan 2 minggu lepas doc cakap ada titik putih. Bulan 7 ni kena buat detail scan..sis da buat cekup ke. ok ke tak

1y ago

doc ckp apa pasal titik putih dkt awk? setakat ni doc kata xpayah risau pasal tu, tapi tu la risau jugak sbnrnya..haha..pastu next appointment tu doc scan lagi, tapi xnmpk jantung baby pulak nak tengok, kaki dia tutup jantung

Dr tak bagitau ke