Kiraan Contraction

hai..ada ke apps utk kiraan contraction? sy tak tahu nak kira contraction mcm mana. boleh ke bagi tips? sorry..sy first mom. tak tahu sgt. #ingintahu #firstmom #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

tq siss..sy bru install

boleh try apps ni

11mo ago

thank you ye sis. sy baru install nih. sy tak faham sgt bab contraction. sy ingat law perut mengeras & sakit macam senggugut tuh baru contraction. rupanyaa kalau perut mengeras even tak sakit pun, nurse ckp tuh contraction. tadie kena bebel ngn nurse. sbb ke klinik lewat.