SUSU UNTUK IBU HAMIL

Hai uolls, saya nak tanya. Saya baru lagi tahu yg saya pregnant maybe dlm 4minggu /5minggu baru usia dia. So awal2 ni patut tak minum apa2 susu ibu mngndung lagi? And ada suggestions tak susu untuk ibu mengandung yang ada masalah fibroid? #ingintahu

2 Balas

alhamdulillah tahniah awak.. awak fibroid brapa cm. saya sebelum pregnant memg ada fibroid 6cm berjaya kecut tggal 4..skrg pregnant 4w. risau jgk tkut fibroid membesar balik tpi misi pesan jgn risau.. fibroid tk berbahaya nnti dorg akn pantau selalu makin besar baby fibroid akn berubah saiz.. kena jaga makan ja time pregnant jgn bgi fibroid jdi makin besar

9mo ago

ouh kecil jaa tkpa. nnti masuk 3bulan ke atas fibroid kecut inshaallah selalu mcm tu

Apa2 susu boleh di minum. Ikut citarasa awak. - Susu khas ibu mengandung - Susu kotak full cream - Susu tepung * Semua ni boleh minum😊 Awak biasa minum susu tak? Jika ya, teruskan susu yang awak minum sekarang ni.