pertanyaan iingin tahu

hai sye nak tnye . adakah normal kalau 19w perut xnmpk dn xdpt rse lagi bby gerak² . harap dpt membantu sye yg lagi risau dn buntu #firstmom

2 Balas

sama mcm sy. betul2 masuk 21w baru rasa baby gerak2. skrg dah 22w makin rancak gerak. hehe.

11mo ago

yaa. sbb sy pun besar jgk. 75kg. hehe. lemak di mana mana 😂 so awk jgn risau okay? slow2 awk akn dpt rasa baby kicking nnti. yg penting fokus. goodluck sister ❤️

normal

11mo ago

sllu berapa minggu dpt rse yg dkt perut tu . rse mcm buble dgn vibrate tu bby gerak ke ?