Sakit pinggang yg amat sgt

Hai, Sy Bru msuk 24w 2d. Kenapa ye pinggang Sy mkin skit. Xtahu nk buat mcm mna dah. Sakit sgt2.. urut pon xjln. Kalau urut pon rasa ok kejap je. LPs tu jd balik. Rasa nk nangis dh. Rsa perit sgt2

4 Balas

last week saya masuk wad sebab ni lah.. dr pkar ckp pelvic girdle pain..puan google yea..nk explain tak reti sngt hihi

4d ago

baik.. trima ksih

Normal dik urat2 saraf kita dh memegang baby makin besar. Sabar k & kuat demi ank💕

1w ago

tula sakit sgt2 plus tbuh hri2 penat.. pdhl xbuat kerja pon sbb thu klu buat kerja mmg tbuh triple penat. pinggang ni xtahu knp. tmbh pula perut rasa terik sgt2. kdg2 keras tp xkerap . ada la 3 4 kali sehri. yg lain kbyakan rasa terik gtu je.

Sama..saya baru nak masuk 23weeks..Pinggang makin kerap sakit.

1w ago

Betul..bila nak bangun tu amek masa.sekarang ni kaki pun kdg rasa sakit

cube sblm tdo, tuam/tungku

2d ago

pregnant xleh Tungku sis .. bahaya