Persediaan Barang ke Hospital Untuk Baby Pramatang

Hai sy bersalin awal 36minggu sbb baby iugr..maaf nk tanye ape je brg baby yg kena bawa ke hosptl ye? Baju baby pampers kena bawak tk? Atau hosptl sediakan?..#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

4 Balas

klau baby stay hospital, bby pkai bju hospital... nk discaj bru pakai bju kita bawak... wet tisu dan pempers...klau discaj bawak lh sepasang sarung tgn ngn kaki, dan kain bedung itu shja

dlm labor utk baby bw pamper shj... masa kat scn/nisu bekalkan pampers, wipe tissue dan susu ibu shj..

maaf sis nk tnya iugr tu apa sis

Baju, pampers, wet tissues