Bila mommies buat scan baby

Hai. Sy 6weeks 2 days. Saya alahan teruk pening2, mual, sakit bahagian bawah perut rasa senak2 sikit. tiap kali lepas subuh terus lapar. Kerap lapar tapi boleh makan sikit2 je. Normal ke ye? Mommies semua pergi scan baby waktu berapa week ye?#ingintahu #seriusnanya

1 Balas

alahan yg awak rasa tu normal bagi kebanyakan ibu hamil sis. dont worry as long as tade turun yg bukan2 should be ok. apa2 pun kena scan juga la ya utk makesure kandungan sihat. kalau tanya saya better 8w ke atas. tapu kalau dah excited nak jumpa boleh je genap 7w tu try pg scan .ikut badan and nasib sis kalau scan ni. ada ibu awal minggu dah nampak. mcm sy 7w pun bru nmpak kantung shj.