Normal ke rasa begitu?

Hai... Sy 37w. Nak tny, time kita mencangkung untuk ddk buang air kecil/besar atau ambil sesuatu rasa di sekitar kemaluan seakan terik/tegang dan sakit. lepas kadang tu ada time rasa cam geli² nak terkencing pun ada tak kira kedudukan mcm mn. #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

Time mencangkung tu saya tak pasti sebab waktu pregnant saya tak pernah cangkung. Yang rasa geli2 tu normal sebab baby semakin besar dan mula menghimpit organ dalaman kita.

5mo ago

jadi untuk buang air kecil/besar Sis guna tandas ddk ye? dan untuk ambil barang apa semua kira ddk kepit ye?