Ttc guna opk

Hai smua...ada tak siapa yg ada pengalaman ttc guna opk first cycle dah positif preg...ada peluang tak ye cek opk pkul 9 mlm - ..lpastu bersama..pgi esk pkul 11am cek opk baru +..cek kli kdua pkul 6 dah - smla...smgu lpas tarikh sbur kputihan byk smpai bsah sluar dlm..sblm ni xprnh smpai mcm TU...husband ada sakit kepala .ada 2/3 kli loya muntah2...sy xrsa apa2 loya pm..cuma mcm tringin nk mkn mcm2 ..bila dpt mkn rsa xpuas2 mkn ...belakang sakit bla ddk dan tdur mlm pm lenguh belakang...perut rsa mcm penuh xselsa...skarang 2 hri dah lmbt period..TU smua simptom ke...tkut nk cek upt awl2 sgt sbb sllu mmg xnmpk lg klau awl..#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Dari berteka2 tertanya2 gitu baik cek je upt😂 atleast sndri dpt jawapan..mcm ada tu.mudahan ada rezeki sis ye

1y ago

TU yg mcm awl lg nk cek upt TU tkt xnaik lg sedih pulak kn😅