Keputihan

Hai semua Saya nak tanya normal ke kalau ada keputihan? Tapi keputihan saya tak gatal, takda bau.. Saya ada terbaca pasal gbs. Saya risau.. macam mana proses untuk check gbs tu? Doktor pakai muncung tu ke? Sape2 kat sini boleh tak share macam mana doktor check #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

sy ad jugak keputihan, lpas check dkt kk, dr ckp keputihan biasa je, bkn gbs.. nnti sis pi check up klinik ckp dkt nurse psal keputihan, selalu dia refer dr untuk amek sample klau kk tmpt sy. sy, dr guna muncung tu rsanya, xsakit pon sis.jgn risau. better check awl untuk kebaikan baby.. bila dh tau xde gbs senang sikit hti mak

7mo ago

Boleh …

Better check sis. Gynae i check tak guna muncung itik pun. Masukkan cotton swab je. Pernah guna muncung itik masa mengandung anak kedua, tak sakit pun. Jangan keraskan badan. Rileks je

7mo ago

Sorry sis i takde pengalaman check up dekat kk sebab semua baby i dari no. 1 sampai 4 seksrang i pergi clinic pakar. Awak boleh cuba tanya dekat kk nnti. Cerita problem keputihan tu. Kalau ada gambar, tunjuk skli dekat nurse/ dr. Tapi kalau diorang tak buat, i suggest you pergi private sebab bukan apa, takut jugak kalau tiba2 positive gbs kesian bby kena jangkitan nnti. Semoga dipermudahkan urusan awak ya. Tc

Hi sis sy bru buat swipe untuk Keputihan tkot GBs .. better kalau sis was2 pergi Check utk mgelak kn ap apa jd ..

7mo ago

Check gbs bila2 pun boleh