Susu badan drop

Hai semua.saya ada masalah susu badan sedikit..lps 2 minggu berpantang susu drop sangat2..saya tak stress,cukup rehat,cukup makan.saya dah beli macam2 milk booster,dan macam2 breast pam saya ada..semua x menjadi..urut pun dah..sekarang baby umur sebulan lebih..setiap kali pam dapat banyak ni je..mohon bantu saya..dari pregnant lagi daya dah letakkan mind set saya untuk susu lan anak sampai umur 2 tahun..mohon bantu saya #1stimemom #advicepls #firstbaby #bantusharing #mommybuntu

Susu badan drop
44 Balas

Banyakkan minum air panas sis. Saya minum horliks, oats, makan buah2an. Alhamdulillah, sekarang fully bf baby, baru 25hari

Sis Cuba try rebus longan kering dan halba then minum air tu..saya pun mcm sis..so saya try mkn oats, kurma dah air rebus longan.

4y ago

air longan tu saya hari2 minum tapi x menjadi lah sis..oat sy belum try lagi..nnt sy try..tq sis😌

sya time bersalin memang kurang susu lps mkn pucuk ubi rebus susu x henti kuar ..sya hnye kongis pengalaman saya

mkn sayur,lobak putih byk kn susu,mnm milo,horlick,ada kata kopi pon byk kan susu...kerapkn bby hisap susu bdn..

kena bagi baby isap puting baru susu akn automatik banyak. sbb lebih kerap dia isap lebih bnyak susu akn hasil.

Boleh bagi contact number ? Saya ada nk share,.supaya puan boleh enjoy penyusuan srhingga anak berumur 2tahun

4y ago

Kalau sy nak juga bole? Ni contact number sy 0136772326

cuba mkn lobak putih dan ulam pegaga sis...saya dlm pantang mkn nie meriah air susu... alhamdulillah

Sy mkn lobak putih dgn mnum air kotak longan..alhamdulillah serasi dgn sy.. Satu lg mnumam ar rayyan mocha

4y ago

susu arrayyan saya dah habis minum x menjadi jugak sis😥

Hi. Puan boleh whatsapp saya, 018-393 1622. Mungkin saya boleh share pengalaman sy dekat puan 😊

4y ago

puan ada jual produk milk booster jugak ke?

masih berpantang, bby ada sebelah kan... df baby tu setiap sejam. x perlu pam kalau boleh df.

4y ago

saya dah start bekerja dah sis..