Check Upt samar2

Hai semua..nk tanya..kalau ikut date kandungan dh 7 minggu..tapi check upt samar2 mcm ni lg..normal ke?#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom #bantusharing #Sharing_dong_Bund

Check Upt samar2
5 Balas

saya guna yang jenis ni jugak sis .. susah betul nak terang ... sekarang dah 8 weeks .. yang mommy punya tu rasanya

4w ago

sama Gan saya dah 7minggu cek upt samar2..masih lagi xpegi klinik..

7minggu dah boleh gi klinik check sis..upt result tu mmg confirm pregnant dah tu..

3w ago

klu blh cari klinik yg ada tvs scan skli

dia atas alat upk tu. Klau beli yg Mahal sikit . snang nmpk line dia terang

period x regular ke sis

tahniah sis

4w ago

tq sis