Dicharge bahagian bawah

Hai semua. Sy nk tanya kalau ad yg bpengalaman. Sy 32w skrg. Masih bekerja. Balik kerja masa nak duduk rasa mcm ad something discharge dekat bawah. Mcm period. Tapi rsa air. Bla pegang. Memang air. Bau xda bau. Tapi bukan dalam kuantiti yg banyak. Agak2 tu air ketuban ke ye? Ataupn discharge disebabkan penat.. kalau hold monitor dlu, bhya tak agak2? #seriusnanya #ingintahu

5 Balas

kalau saya memang jenis ada keputihan jernih dari bujang lg jd skrg saya 29weeks pun still ada kalau saya blik kerja. setakat ni checkup kat kk ok ja takda masalah. air ketuban ok ja alhamdulillah 🥰

hi, sis. i pun sama ..hari ni ada rasa macam air..sikit saja. tapi tak pasti air ketuban atau apa ya? ada siapa yg boleh share apa tu tak?

air keluar lg ke. awk pegi la check hospital. kawan sy prnh mcm ni. rupanya ketuban

Better g hsptl trus, sbb pape jdi senang and kita tk menyesal di kemudian hari

tu bkn air ketuban tpi air kencing tak rasa