Ada ketulan di celah punggung semasa mengandung

Hai semua sy nk tanya ade yg pernah alami perkara yg sama spt sy tak? Klw ade ape perlu buat ye? Sy rasa sakit sgt igt melecet sbb peha semakin besar bila rasa kat celah tu ade ketulan keras. Bila tekan terasa sakit. Sy mengandung 20weeks. #firstmom #pleasehelp #adayangpernahalami

2 Balas

sy pun 20 week, ada ketulan sakit dkat celah lubang punggung tu . sbelah kanan .. mnta tlg husband utk tngok, dia kata mcm jerawat tpi xde nanah dan mata. jerawat kot😅

buasir ke

11mo ago

a'a klau buasir sakit kt lubang punggung..mgkin klau kt peha tu bisul